Cauta doctor

Clinica Star Medica obține certificarea Managementului Calității!!!

31 mai 2019

Clinica Star Medica obține certificarea ISO 9001:2015 pentru sistemul de management al calitățiidepartamentul imagistică.

Astfel, alături de Acreditarea Specifica Laboratoarelor de Analize Medicale, conform standardului ISO 15189, prin obținerea certificării ISO 9001:2015 ne exprimăm înca o dată angajamentul nostru  continuu față de calitatea serviciilor medicale prestate și excelentă.

Sistemul de management  este  certificat în conformitate cu standardul ISO 9001:2015 emis de Organizația Internationala pentru Standardizare, standard acceptat în întreaga lume pentru sistemele de management a calitătii.

În vederea obținerii Certificatului ISO 9001,  departamentul de imagistică a Clinicii Star Medica s-a supus unui proces riguros de audit realizat de un organism de certificare independent de terță parte.

Certificarea s-a realizat cu unul dintre cele mai prestigioase organisme de certificare din România și totodată din Europa, Rina Simtex.

Certificările ISO 9001 atesta performanța clinicii Star Medica in vederea  îmbunătățirii continue a calității serviciilor medicale, îndeplinirea cerințelor de reglementare și creșterea satisfacției și mulțumirii pacienților.

Această certificare demonstrează că sistemele și procedurile interne de management al calității îndeplinesc cerințele riguroase stipulate de ISO și subliniază angajamentul clinicii Star Medica de a-și îmbunătați continuu procesele, procedurile și serviciile medicale oferite pacienților.

Clinica Star Medica  este unul dintre furnizori importanți de servicii medicale din judetul Satu Mare, punând la dispoziția pacientilor săi un laborator imagistic dotat cu cele mai performante echipamente – Computerul Tomograf Revolution Act, de la General Electric  Divizia Medicala si Mamograful Digital Pristina, de la acelasi furnizor; un laborator de ultima generatie pentru realizarea analizelor medicale, si o echipa de medici profesioniști în cadrul cabinetelor medicale specializate.

“Obținerea certificării este o dovadă pozitivă a angajamentului asumat în privința îmbunătățirii continue a calitatii și a serviciilor medicale”

Clinica Star Medica  continua sa ridice stacheta pentru a obtine cele mai inalte niveluri ale serviciilor medicale prestate si ale performantei acestora.

Dedicarea de care da dovada Clinica Star Medica prin intermediul angajatilor în implementarea politicilor, practicilor și procedurilor de talie mondială ne consolidează capacitatea de a le oferi pacienților nostri servicii medicale de calitate la prețuri competitive.

Posted in Calitate, Diverse by StarMedica

Leave a Comment