Cauta doctor

Incepand din luna august 2019, Clinica Star Medica in contract cu Casa de Asigurari in vederea realizarii de investigatii cu Computerul Tomograf

20 august 2019

Grija pentru pacienți și profesionalismul echipei din care facem parte sunt caracteristici care stau la baza activității clinicii noastre.

Astfel, incepand cu luna august 2019 putem oferi pacientilor nostri investigatii tomografice decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic sau direct la sediul nostru din Satu Mare, str. Lucian Blaga nr. 21.

Atentie: Examinarile se vor realiza in limita bugetului acordat!!!

Venim in ajutorul pacientilor care au nevoie de investigatii tomografice, prin acordarea de facilitati de plata, si prin preturi competitive.

Am creat pentru pacienti Pachete de Investigatii Tomografice, la preturi accesibile. Astfel, unul dintre cele mai cautate si avantajoase pachete este asa numita investigatie “Torace+Abdomen+Pelvis” cu substanta de contrast.

Ne gasiti pe B-dul Lucian Blaga nr. 21, Satu Mare, cu intrare direct din intersectie.

Apasa aici sa vezi direct locatia. https://goo.gl/maps/2ES23CF45Ahyajvv5 sau QVJJ+FH Satu Mare in google maps.

In cadrul clinicii STAR MEDICA gasiti un laborator de analize medicale de exceptie, echipat cu cele mai moderne echipamente.

O echipa medicala este la dispozitia pacientilor, cu diferite specializari, de la medicina de familie, pana la ginecologie, dermatologie, endocrinologie, etc.

Contacteaza-nela numerele de telefon din sectiunea  www.clinicastarmedica.ro/contact pentru mai multe detalii.

Posted in Diverse by StarMedica

Leave a Comment