Tehnologie noua in cadrul laboratorului clinicii StarMedica

PACIENȚII NOȘTRI REPREZINTĂ CENTRUL DE GRAVITATIE AL ACȚIUNILOR NOASTRE !

Acest crez ne determină să creștem în permanență calitatea serviciilor noastre.

În acest sens am demarat parteneriatul cu renumita companie RANDOX, unul din liderii mondiali în producția și comercializarea de echipamente medicale și reactivi de laborator.
În aceste zile desfășurăm procesul de instalare a noii aparaturi și instruirea personalului care va utiliza aceasta tehnologie.
Suntem convinși că demararea acestui parteneriat va duce la creșterea calității și competitivității serviciilor oferite pacientilor laboratorului de analize din cadrul clinicii noastre.

In acelasi timp dorim să sumbliniem faptul că această investiție face parte dintr-un amplu proiect de tehnologizare care se va desfășura pe tot parcursul acestui an și care are ca obiectiv aducerea Clinicii StarMedica în topul operatorilor serviciilor medicale în judetul Satu Mare.

aparat-imola

detaliu-aparart-imola

instruire-aparat-Imola

randox-imola

Laborator de analize medicale: Metoda nouă de diagnosticare a cancerului ovarian!

 

Știați că peste 200.000 de femei din întreaga lume sunt diagnosticate anual cu cancer ovarian?Acesta duce la cea mai mare rată de mortalitate din toate cancerele ginecologice. În România cancerul ovarian este cea de-a patra cauză de deces prin cancer la femei.Majoritatea deceselor din cauza cancerului ovarian se datorează diagnosticării tardive a acestei afecțiuni, întrucât 70-75% din cazuri tumorile se depistează într-un stadiu avansat, cel mai adesea în urma unei intervenții chirurgicale.Testul ROMA (Risk of Ovarian Malignancy Algorithm) este un test recoltat din sângele venos care poate identifica (încă din stadiul I și II) corect femeile cu risc de cancer ovarian. Reprezintă o metodă de evaluare a riscului de malignitate în cazul unei tumori pelvine și constă în combinarea a doi markeri tumorali: CA 125 și HE4.CA125 – marker tumoral, pentru diagnosticul cancerului ovarian;HE4 (proteina epididimală umană) – marker pentru depistarea precoce a cancerului ovarian.Prin testarea markerilor HE4 si CA 125 se poate estima riscul de cancer ovarian epitelial la femei în funcție de statusul pre și post menopauză – algoritmul ROMA având sensiblilitate 89% și specificitate 75%Testul ROMA este indicat femeilor care îndeplinesc următoarele condiții:– au vârsta peste 18 ani– au o tumora ovariană care urmează sa fie operată, dar nu se cunoaste natura benignă sau malignă a acesteia– rezultatul testului trebuie interpretat în corelație cu examenul clinic si radiologic.Este foare important să-ți monitorizezi constant sănătatea prin controale periodice. Pe de altă parte, este la fel de important să alegi, împreună cu specialiștul tău, metoda potrivită de investigație în acord cu particularitățile de vârstă și cu istoricul medical. Dacă nu știi ce ti se potriveste, vorbeste acum cu specialiștii din cadrul Clincii StarMedica.

Clinică Satu Mare

Star Medica este o clinică medicală în Satu Mare, cu dotări de ultima generație care lucrează cu cei mai buni medici pentru a oferi servicii medicale de calitate maximă.

Rezultate Radiologie

Analize Medicale

Programare Online

0361426926 / 0771172087

Te așteptăm la sediul clinicii:


Punct de recoltare: