Cauta doctor

Recoltari la domiciliu

Clinica Star Medica iti ofera acum solutia recoltarii analizelor medicale la domiciliu

In cazul în care pacientii sunt netransportabili, sunt copii sau pentru a evita disconfortul creat de deplasarea matinala si momentele de asteptare la un laborator de analize medicale firma noastra asigura un serviciu de recoltare a analizelor medicale la domiciliu.

Serviciul de recoltari la domiciliu este disponibil doar in baza unei programari prealabile, de luni pana vineri. Contacteaza-ne la numarul de telefon 0361.426.926 sau 0771.172.087, 0771.172.012 sau la adresa de e-mail clinicastarmedica@gmail.com si iti vom oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru siguranta si confortul tau.

 • Pe baza unei solicitari efectuate cu cel putin 24 ore înainte (telefon, e-mail) personalul medical din cadrul clinicii noastre se deplaseaza la domiciliul solicitantului (indiferent de zona în care locuieste în orasul satu Mare si in localitatile adiacente)
 • Se vor recolta analizele recomandate de catre medic sau solicitate de catre pacient (toata gama de analize). Toate materialele necesare vor fi puse la dispozitie de catre laboratorul noastru.
 • Esantioanele biologice recoltate vor fi transportate in conditii de securitate biologica de catre angajatii nostrii la laboratorul de analize medicale situat in cadrul clinicii din Satu Mare
 • Când rezultatele analizelor sunt gata (depinde de analizele medicale recoltate) acestea va vor fi transmise prin email, remise unui apartinator desemnat de catre d-voastra sau va vor putea fi aduse acasa de catre personalul clinicii noastre ( serviciu disponibil contracost )

AVANTAJE

 • Se evita disconfortul creat de deplasarea pacientului.
 • Se evita costurile directe si indirecte legate de deplasarea la sediul unui laborator de analize medicale
 • Se evita momentele stresante create de asteptatul în receptia laboratorului de analize medicale, datorate prezentei fizice într-o unitate medicala
 • Se pastreaza discretia asupra identitatii pacientului
 • Este singurul serviciu medical de profil în care nu numai ca se recolteaza la domiciliu dar se si aduc rezultatele analizelor la domiciliu.

COSTURI

Costurile  percepute de catre clinica noastra pentru aceste servicii presupun:

 • Costurile de transport generate de cele doua drumuri (cel în care se recolteaza analizele si cel în care se aduc rezultatele- doar daca acestea nu sunt transmise prin email sau nu sunt ridicate de la sediul nostru de catre un apartinator desemnat de dumneavoastra)
 • Costurile analizelor, asa cum sunt ele afisate in receptia clinicii
Taxa de recoltare la domiciliu este:
RON49

Se aplica pacientilor cu domiciliul in orasul Satu Mare, sau celor al caror domiciliu este in localitatile limitrofe (ex: Paulesti, Botiz, Odoreu, Vetis )

Pentru analizele a caror valoare depaseste 150 RON nu se plateste taxa de recoltare !

Clinica StarMedica iti ofera acum solutia recoltarii analizelor medicale la domiciliu