Ortopedie Satu Mare

Ortopedia este o ramura a chirurgiei care previne, diagnostichează și tratează afecțiunile aparatului locomotor. Acesta asigură mișcarea, de la simple gesturi necesare desfășurării normale a vieții de zi cu zi, până la cele mai spectaculoase manifestări de performanță sportivă sau artistică. Sistemul locomotor conferă forma, stabilitate și protejează organele. Acesta este format din oase, muschi, cartilaje, tendoane, ligamente și alte țesuturi conectoare.

Servicii medicale de specialitate

  • Consultație inițială: de la primele simptome, consultație cu recomandare de investigații sau cu diagnostic direct.
  • Consultatie după investigații: în ortopedie, multe afecțiuni au nevoie de investigații imagistice (RMN, ecografie) pentru confirmarea diagnosticului.
  • Consultație de control: după parcurgerea etapei de recuperare, după intervenție chirurgicală sau după efectuarea unor proceduri.
  • Infiltrații articulare – cu soluții vasco-elastice și tehnici moderne, cu beneficii extraordinare pentru mobilitatea articulară.
  • Terapii specifice– tehnici inovatoare la nivel mondial,  pentru refacerea țesutului cartilaginos sau osos.

Echipa de ortopedie

Clinică Satu Mare

Star Medica este o clinică medicală în Satu Mare, cu dotări de ultima generație care lucrează cu cei mai buni medici pentru a oferi servicii medicale de calitate maximă.

Rezultate Radiologie

Analize Medicale

Programare Online

0361426926 / 0771172087

Te așteptăm la sediul clinicii:


Punct de recoltare: