1.Introducere

Confidențialitatea vizitatorilor site-ului nostru web este foarte importantă pentru noi și ne angajăm să o protejăm. Această politică explică ce vom face cu informațiile dvs. personale.

2. Credit

Consimțăm la utilizarea noastră de cookie-uri în conformitate cu termenii acestei politici atunci când vizitați prima dată site-ul nostru ne permite să utilizăm cookie-uri de fiecare dată când vizitați site-ul nostru web.

3.Colectarea informațiilor personale

Următoarele tipuri de informații personale pot fi colectate, stocate și utilizate: informații despre computer, inclusiv adresa dvs. IP, locația geografică, tipul și versiunea browserului și sistemul de operare; informații despre vizitele dvs. și utilizarea acestui site, inclusiv sursa de trimitere, durata vizitei, vizualizările paginii și căile de navigare a site-ului; informații, cum ar fi adresa dvs. de e-mail, pe care o introduceți când vă înregistrați pe site-ul nostru web; informațiile pe care le introduceți atunci când creați un profil pe site-ul nostru web – de exemplu, numele dvs., imaginile de profil, sexul, ziua de naștere, starea relației, interesele și hobby-urile, detaliile educaționale și detaliile despre angajare; informații, cum ar fi numele și adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceți pentru a configura abonamente la e-mailurile și / sau buletinele noastre de informare;

informațiile pe care le introduceți în timp ce utilizați serviciile de pe site-ul nostru web; informațiile care sunt generate în timp ce utilizați site-ul nostru web, inclusiv când, cât de des și în ce circumstanțe îl utilizați; informații referitoare la orice achiziție, servicii pe care le utilizați sau tranzacții pe care le faceți prin intermediul site-ului nostru web, care includ numele, adresa, numărul de telefon, adresa de e-mail și detaliile cărții de credit; informațiile pe care le postați pe site-ul nostru web cu intenția de a-l publica pe internet, care include numele dvs. de utilizator, imaginile de profil și conținutul postărilor dvs.; informațiile conținute în orice comunicări pe care ni le trimiteți prin e-mail sau prin intermediul site-ului nostru web, inclusiv conținutul și metadatele sale de comunicare; orice alte informații personale pe care ni le trimiteți.

Înainte de a ne dezvălui informațiile personale ale altei persoane, trebuie să obțineți consimțământul persoanei respective atât pentru dezvăluirea, cât și pentru procesarea informațiilor personale în conformitate cu această politică.

4. Utilizarea informațiilor dvs. personale

Informațiile personale transmise prin intermediul site-ului nostru web vor fi utilizate în scopurile specificate în această politică sau în paginile relevante ale site-ului. Putem folosi informațiile dvs. personale pentru următoarele:

 • administrarea site-ului și afacerilor noastre;
 • personalizarea site-ului nostru web pentru tine;
 • permiterea utilizării serviciilor disponibile pe site-ul nostru web;
 • trimiterea de bunuri cumpărate prin intermediul site-ului nostru web;
 • furnizarea de servicii cumpărate prin intermediul site-ului nostru web;
 • trimiterea de declarații, facturi și memento-uri de plată și colectarea plăților de la dvs.;
 • trimiterea de comunicatii comerciale care nu comercializeaza;
 • trimiterea notificărilor prin e-mail pe care le-ați solicitat în mod special;
 • trimiterea newsletter-ului nostru de e-mail, dacă ați solicitat-o ​​(ne puteți informa oricând dacă nu mai aveți nevoie de newsletter);
 • trimitându-vă comunicări de marketing referitoare la activitatea noastră sau la întreprinderile unor terți selectați cu atenție, care considerăm că vă pot interesa, prin poștă sau, unde ați convenit în mod special, prin e-mail sau tehnologie similară (ne puteți informa la oricând dacă nu mai aveți nevoie de comunicații de marketing);
 • furnizarea de către terți a informațiilor statistice despre utilizatorii noștri (dar acești terți nu vor putea identifica niciun utilizator individual din informațiile respective);
 • tratarea întrebărilor și a reclamațiilor făcute de dvs. sau despre dvs. referitoare la site-ul nostru web;
 • păstrarea site-ului nostru în siguranță și prevenirea fraudei;
 • verificarea respectării termenilor și condițiilor care reglementează utilizarea site-ului nostru (inclusiv monitorizarea mesajelor private trimise prin intermediul serviciului nostru de mesagerie privată);

Dacă trimiteți informații personale pentru publicare pe site-ul nostru web, vom publica și vom folosi aceste informații în conformitate cu licența pe care ne-o acordați.

Setările dvs. de confidențialitate pot fi utilizate pentru a limita publicarea informațiilor dvs. pe site-ul nostru web și pot fi ajustate cu ajutorul controalelor de confidențialitate de pe site.

Nu vom furniza, fără consimțământul expres, informațiile dvs. personale către terți pentru comercializarea directă a acestora sau a oricărei alte terțe părți.

 

5.Dezvăluirea informațiilor personale

Putem dezvălui informațiile dvs. personale oricăruia dintre angajații noștri, ofițeri, asigurători, consilieri profesioniști, agenți, furnizori sau subcontractanți, în mod rezonabil necesar în scopurile prevăzute în această politică.

Putem dezvălui informațiile dvs. personale oricărui membru al grupului nostru de companii (aceasta înseamnă filialele noastre, compania noastră de capital final și toate filialele sale), în mod rezonabil necesare în scopurile prevăzute de această politică.

Este posibil să dezvăluim informațiile dvs. personale:

 • în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;
 • în legătură cu procedurile legale aflate în derulare sau viitoare;
 • pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații altora în scopul prevenirii fraudei și reducerea riscului de credit);
 • cumpărătorului (sau potențialului cumpărător) al oricărei afaceri sau bunuri pe care le vindem (sau avem în vedere); și
 • oricărei persoane care credem în mod rezonabil se pot adresa unei instanțe sau altei autorități competente pentru dezvăluirea informațiilor personale în care, în opinia noastră rezonabilă, o astfel de instanță sau autoritate ar fi în mod rezonabil probabil să dispună dezvăluirea informațiilor personale.

Cu excepția celor prevăzute în această politică, nu vom furniza informațiile dvs. personale către terți.

 

6.Transferuri internaționale de date

Informațiile pe care le colectăm pot fi stocate, prelucrate și transferate între oricare dintre țările în care acționăm pentru a ne permite să utilizăm informațiile în conformitate cu această politică.

Informațiile pe care le colectăm pot fi transferate către următoarele țări care nu au legi de protecție a datelor echivalente cu cele în vigoare în Spațiul Economic European: Statele Unite ale Americii, Rusia, Japonia, China și India.

Informațiile personale pe care le publicați pe site-ul nostru web sau pe care le trimiteți spre publicare pe site-ul nostru web pot fi disponibile, prin internet, în întreaga lume. Nu putem împiedica utilizarea sau utilizarea greșită a informațiilor de către alții.

Sunteți de acord în mod expres asupra transferurilor de informații personale descrise în această secțiune F.

 

7. Păstrarea informațiilor personale

 

Această secțiune G stabilește politicile și procedurile noastre de păstrare a datelor, care sunt concepute pentru a ne asigura că respectăm obligațiile noastre legale cu privire la păstrarea și ștergerea informațiilor personale.

Informațiile personale pe care le prelucrăm în orice scop sau scop nu vor fi păstrate mai mult decât este necesar în acest scop sau în aceste scopuri.

Fără a aduce atingere articolului G-2, de obicei vom șterge datele cu caracter personal care se încadrează în categoriile prezentate mai jos la data / ora stabilite mai jos:

tipul de date personale va fi șters {ENTER DATA / ORA}; și

{ENTER DATA / TIMPURILE SUPLIMENTARE}.

În pofida celorlalte dispoziții din această secțiune G, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date personale:

în măsura în care ni se solicită acest lucru de către lÎn pofida celorlalte dispoziții din această secțiune G, vom păstra documente (inclusiv documente electronice) care conțin date personale:

în măsura în care ni se solicită acest lucru prin lege;

dacă considerăm că documentele pot fi relevante pentru orice procedură legală aflată în derulare sau viitoare; și

pentru a stabili, exercita sau apăra drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informații altora în scopul prevenirii fraudei și reducerea riscului de credit).

 

8.Securitatea informațiilor dvs. personale

Vom lua măsuri de precauție tehnice și organizaționale rezonabile pentru a preveni pierderea, folosirea greșită sau modificarea informațiilor dvs. personale.

Vom stoca toate informațiile personale pe care le furnizați pe serverele noastre sigure (protejate prin parolă și firewall).

Toate tranzacțiile financiare electronice încheiate prin intermediul site-ului nostru web vor fi protejate de tehnologia de criptare.

Recunoașteți că transmiterea informațiilor pe internet este în mod inerent nesigură și nu putem garanta securitatea datelor trimise pe internet.

Sunteți responsabil pentru păstrarea parolei pe care o utilizați pentru accesarea site-ului nostru web confidențial; nu vă vom solicita parola (cu excepția când vă conectați pe site-ul nostru web).

 

9. Modificări

Putem actualiza această politică din când în când publicând o nouă versiune pe site-ul nostru web. Ar trebui să verificați ocazional această pagină pentru a vă asigura că înțelegeți orice modificare a acestei politici. Vă putem anunța modificările aduse acestei politici prin e-mail sau prin sistemul de mesagerie privat de pe site-ul nostru web.

10. Drepturile tale

Ne puteți solicita să vă oferim orice informații personale pe care le deținem despre dvs.; furnizarea acestor informații va fi realizata in urma furnizarii de dovezi adecvate cu privire la identitatea dvs; în acest scop, de obicei, vom accepta o fotocopie a pașaportului dvs. certificat de un notar, plus o copie originală a unei facturi de utilitate care arată adresa dvs. curentă).

Putem reține informațiile personale pe care le solicitați în măsura permisă de lege.

Ne puteți instrui în orice moment să nu prelucrăm informațiile dvs. personale în scopuri de marketing.

În practică, de obicei, veți fi de acord în mod expres în prealabil cu privire la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing, sau vă vom oferi posibilitatea de a renunța la utilizarea informațiilor dvs. personale în scopuri de marketing.

 

11.Site-uri terțe

Site-ul nostru include hyperlinkuri către și detalii despre site-urile terță parte. Nu avem niciun control și nu suntem responsabili pentru politicile și practicile de confidențialitate ale terților.

 

12. Actualizarea informațiilor

Vă rugăm să ne informați dacă informațiile personale pe care le deținem despre dvs. trebuie să fie corectate sau actualizate.

 

13.Cookie-uri

Site-ul nostru web folosește cookie-uri. Un cookie este un fișier care conține un identificator (un șir de litere și numere) care este trimis de un server web către un browser web și este stocat de browser. Identificatorul este apoi trimis înapoi la server de fiecare dată când browserul solicită o pagină de la server. Cookie-urile pot fi cookie-uri „persistente” sau cookie-uri „de sesiune”: un cookie persistent va fi stocat de către un browser web și va rămâne valabil până la data stabilită de expirare, cu excepția cazului în care acesta este șters înainte de data de expirare; un cookie de sesiune, pe de altă parte, va expira la sfârșitul sesiunii de utilizator, la închiderea browserului web. Cookie-urile nu conțin de obicei informații care identifică personal un utilizator, dar informațiile personale pe care le stocăm despre dvs. pot fi legate de informațiile stocate și obținute de pe cookie-uri. Folosim numai cookie-uri de sesiune / numai cookie-uri persistente / atât sesiuni cât și cookie-uri persistente pe site-ul nostru.

Numele cookie-urilor pe care le folosim pe site-ul nostru web și scopurile pentru care sunt utilizate, sunt prezentate mai jos:

 • folosim Google Analytics și Adwords pe site-ul nostru web pentru a recunoaște un computer atunci când un utilizator vizitează site-ul web / urmărește utilizatorii în timp ce navighează pe site / permite activarea unui coș de cumpărături pe site-ul web / îmbunătățește capacitatea de utilizare a site-ului / analizează utilizarea site-ului / administrează site-ul / previne frauda și îmbunătățește securitatea site-ului / personalizează site-ul pentru fiecare utilizator / reclame-țintă care pot fi de interes deosebit pentru utilizatori specifici / descrie scopul (ele) )};
 • Majoritatea browserelor vă permit să refuzați să acceptați cookie-uri – de exemplu: în Internet Explorer puteți bloca cookie-urile utilizând setările de înlocuire a procesării cookie-urilor disponibile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni Internet”, „Confidențialitate”, apoi „Advanced”;
 • în Firefox puteți bloca toate cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni”, „Confidențialitate”, selectând „Utilizați setări personalizate pentru istoric” din meniul derulant și dezlegând „Acceptați cookie-urile de pe site-uri”; și
 • în Chrome), puteți bloca toate cookie-urile accesând meniul „Personalizați și controlați” și făcând clic pe „Setări”, „Afișați setări avansate” și „Setări conținut”. Blocarea tuturor cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor site-uri web. Dacă blocați cookie-urile, nu veți putea utiliza toate funcțiile de pe site-ul nostru web.

 

Puteți șterge cookie-urile deja stocate pe computer – de exemplu:

 • în Internet Explorer (versiunea 10), trebuie să ștergeți manual fișierele cookie (puteți găsi instrucțiuni pentru a face acest lucru la http://support.microsoft.com/kb/278835);
 • în Firefox (versiunea 24), puteți șterge cookie-urile făcând clic pe „Instrumente”, „Opțiuni” și „Confidențialitate”, apoi selectând „Utilizați setările personalizate pentru istoric”, făcând clic pe „Afișare cookie-uri”, apoi pe „Eliminați toate cookie-urile” ; și
 • în Chrome (versiunea 29), puteți șterge toate cookie-urile accesând meniul „Personalizați și controlați”, făcând clic pe „Setări”, „Afișați setări avansate” și „Ștergeți datele de navigare”, apoi selectați „Șterge cookie-urile și alt site și plug-in data ”înainte de a face clic pe„ Ștergeți datele de navigare ”.
 • Ștergerea cookie-urilor va avea un impact negativ asupra utilizabilității multor site-uri web.

Drepturile utilizatorilor site-ului includ următoarele:

 • Puteti solicita ca datele să fie șterse sau corectate
 • Puteti accesa datele pe care le avem despre dumnevoastra
 • Puteti solicita ca datele să fie transferate unei alte părți
 • Trebuie să dati consimțământul pentru utilizarea datelor