Reumatologie Satu Mare –

Reumatologia este specialitatea medicală care se ocupă de diagnosticarea, tratarea și monitorizarea bolilor autoimune, dar și a patologiei musculo-scheletale degenerative.
Dacă aveți dureri articulare persistente sau medicul de familie suspectează o artrită sau o boală autoimune, solicitați cât mai repede sfatul unui medic reumatolog. Diagnosticul rapid este cheia către un tratament eficient și un prognostic bun în multe dintre bolile amintite mai jos.

Servicii medicale de specialitate

  • Diagnostic și tratament boli autoimune: poliartrită reumatoidă, artropatie psoriazică, spondilită anchilozantă, lupus eritematos sistemic, sindrom Sjogren, miozită, sclerodermie sistemică, sindrom antifosfolipidic, alte colagenoze și vasculite.
  • Diagnostic și tratament boli degenerative: spondiloză, hernii de disc și alte discopatii vertebrale, gonartroză, coxartroză, periartrita scapulo-humerală etc.
  • Diagnostic și tratament ale altor boli musculo-scheletale, precum guta, fibromialgia, osteoporoza etc.
  • Ecografie musculo-scheletală și de părți moi.
  • Interpretarea rezultatelor investigații paraclinice: analize de laborator, radiografii, RMN, CT, osteodensitometrie (DXA) etc.
  • Infiltrații intraarticulare și periarticulare.

Echipa de reumatologie

Clinică Satu Mare

Star Medica este o clinică medicală în Satu Mare, cu dotări de ultima generație care lucrează cu cei mai buni medici pentru a oferi servicii medicale de calitate maximă.

Programare Online

Analize Medicale

0361426926 / 0771172087

0361426926 / 0771172087

Rezultate Radiologie

Te așteptăm la sediul clinicii:


Punct de recoltare: